Brandmanchet og brandbøsning

Hos brandlukning.dk har vi stor ekspertise og praktisk erfaring i brandsikring, herunder også anvendelse af brandmanchet og brandbøsning. Du er altid velkommen til at kontakte os hos brandlukning.dk og få svar på dine spørgsmål. Du kan spørge brandlukning.dk om alt vedrørende brandsikring, brandsikkerhed, brandtætning m.m., for vi er klar til at hjælpe dig.

Brandmanchet, brandsikring, brandsikkerhed m.m. – kontakt brandlukning.dk

Når brandlukning.dk foretager brandsikring af eksempelvis plastrør hos vores kunder, anvender vi i mange tilfælde brandbøsninger og brandpakninger af forskellig størrelse og af diverse fabrikater. Brandbøsninger og brandpakninger er velegnede til anvendelse i pladevægge og også både støbte og murede konstruktioner. Et eksempel på en brandmanchet af god kvalitet og til fornuftig pris er CFS-C P brandmanchet. Denne brandmanchet har den såkaldte ETA-10/0404 godkendelse, en anvendelsestemperatur på mellem -5oC og op til 500C samt et temperaturmodstandsinterval på mellem -20oC og op til 100oC. Denne brandmanchet er let og hurtigt at lukke uden at bruge specialværktøj. Herudover har brandmanchetten fastgørelseskrog, som man kan placere i flere positioner. Den er velegnet til trange pladsforhold, fordi den er meget kompakt. Den anvendes til brandsikring af brændbare rør af dimensioner på 50-160 mm diameter igennem både dæk og vægge. Den er også velegnet i åbninger i porebeton, beton og murværk.

Når der skal udføres brandsikring af nogle plastrørsgennemføringer i brandklassificerede etageadskillelser og vægge, er en FireFree B790 brandbøsning velegnet. Denne brandbøsning er lavet af en skal af stål med ekspanderende indlæg. I tilfælde af varme bliver hullet i konstruktionen således lukket, og du er sikret imod spredning af brand og røg. Denne brandbøsning fremstilles fra Ø55 mm til Ø315 mm, og er gennemtestet i henhold til EN1366-3, EN 13501-2 klassificeret samt ETA godkendt.

Brandlukning.dk anvender kun de bedste materialer

Som du kan læse hér, findes der flere dimensioner af FireFree B790 brandbøsninger. Brandlukning.dk anvender CE-etiketter til dokumentation for, at vi har udført en brandlukning, som er korrekt, samt som kvalitetssikring. Brandlukning.dk anvender kun de bedste materialer, og altid kun godkendte materialer.

I arbejdet med brandsikring anvender brandlukning.dk også den såkaldte CONLIT rørskål eller brandbøsning. Denne CONLIT rørskål giver en virkelig høj brandisoleringsevne, og er en hård rørskål, der er blevet beklædt med alufolie, som er forstærket med et gitternet. CONLIT rørskål bliver tildannet CONLIT brandbøsningen, som man anvender ved gennemføringer. Man bruger herudover også CONLIT rørskål ved brandbeskyttelse af både stålstænger og stålrør. Kontakt brandlukning.dk og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med.