Brandisolering

Du har sikkert hørt om brandisolering, og det er vores speciale hos brandlukning.dk. Du har måske selv læst lidt om det og søger nu en professionel fagmand. Du behøver ikke at lede længere, for med brandlukning.dk er du sikret optimal brandisolering og brandsikkerhed.

Brandisolering er vores speciale hos brandlukning.dk

Brandisolering er yderst vigtigt og da også et lovkrav, således at bygningerne er optimalt afsikret i tilfælde af brand. Samtidig er der rent lovmæssigt også et dokumentationskrav med hensyn til den lovpligtige brandsikring. I mange tilfælde er der i ejendommens konstruktion valgt materialer samt konstruktionsdele, som alle bedst muligt søger at forhindre eller også hæmme brand. Herudover er det af stor vigtighed, at stålkonstruktioner, ventilationsanlæg og betonelementer bliver isoleret og brandbeskyttet optimalt.

Som nævnt er der store krav til brandisolering fra myndighedernes side. Kontakt brandlukning.dk og hør nærmere herom, for vi er hele tiden á jour med nyeste lovkrav og brandhæmmende isolering. Derfor har brandlukning.dk altid overblikket og løsningerne, så du kan trygt vælge os. Brandlukning.dk udfører almindelig brandisolering og både store og små opgaver i flere brancher. Brandlukning.dk arbejder også med brandisolering i stålkonstruktioner, og vi bruger altid kun godkendte materialer. Brandlukning.dk isolerer også betonhuldækelementer, og vi kender de pågældende lovkrav.

Brandlukning.dk har også stor ekspertise i brandisolering af ventilationskanaler – både rektangulære og runde kanaler. Hér anvender brandlukning.dk eksempelvis brandplader eller alubrandmåtter. Kontakt brandlukning.dk og lad vores specialister give dig professionel rådgivning vedrørende effektiv isolering mod brand. Med i vores overvejelser har vi også forhold som eksempelvis installations- og driftsøkonomi samt naturligvis driftssikkerhed. Lad brandlukning.dk udføre alle lovpligtige brandtekniske beregninger om isoleringstykkelse, -materialer og -beklædning til din individuelle opgave. Brandlukning.dk har overblikket for dig – også vedrørende bygningsreglement, normer samt standarder m.m.

Med brandisolering stål samt ventilationskanaler vil brandlukning.dk garantere dig, at du opnår besparelser på varmeregningen i året efter, at vi har foretaget din isolering. De fleste af vores kunder, som vi har udført isolering hos, sparer ofte 20-25% i kWh afhængig af boligtype / erhvervsbyggeri. Kontakt brandlukning.dk og hør nærmere, for vi står 100% inde for det, som vi arbejder med. Naturligvis kan brandlukning.dk dog ikke stå inde for, hvad andre håndværkere m.fl. har lavet, før vi kom på banen. Hér tænker vi på eventuelle tilbygninger, husændringer m.m. Men alle vores kunder sparer penge på deres varmeregning efter, at brandlukning.dk har foretaget isoleringsarbejdet.