Brandgips og brandsikre plader

Optimal brandsikring med eksempelvis brandgips og brandsikre plader er meget vigtigt og samtidig også et lovkrav. Hos brandlukning.dk har vi stor erfaring på området med brandsikring såsom brandfuger, brandisolering, brandtætning m.m. Når du vælger, at brandlukning.dk skal udføre din opgave, så er du sikker på at opnå optimal brandsikkerhed. Vores omfattende erfaring har klædt os godt på til også rent praktisk at give dig den optimale løsning.

Opnå optimal brandsikkerhed med brandgips og brandsikre plader

Når man anvender brandgips, så bliver man sikret på bedste vis, hvis der skulle opstå brand. Brandgips er en form for gipsplade, som i tilfælde af brand vil kunne holde længere sammenlignet en almindelig gipsplade. Disse brandplader kan være fremstillet af flere materialer, og de er typisk blevet tilsat noget ler eller mineraler. Man tilsætter brandplader alt lige fra ler og til mineraler med det formål at sikre bedre brandmodstand. En mulighed for optimal beskyttelse ved brand indenfor brandgipsplader er Knauf Danogips. Disse brandplader er nemlig armeret med glasfiber, hvilket giver den bedste beskyttelse i tilfælde af brand. Vi anvender brandgipspladerne til både trækonstruktioner og bærende vægge. For at få tilpasset brandpladerne efter behov skærer vi nemt til med en fuksvans eller hobbykniv. Brandlukning.dk har alt det nødvendige værktøj med os altid, så du ikke skal tænke på noget.

Brandgips er både brandsikker og lydisolerende, så lyde samtidig kan dæmpes ganske effektivt. Brandgips er et særdeles holdbart materiale og er desuden også slagfast ved stødpåvirkning. Derfor kan brandgips faktisk holde i rigtigt mange år til glæde for vores kunder. Det er med til at gøre det til en vældigt god investering for vores kunder, som også er sikrede overfor brand, lyd samt slag. Når det så er sagt, er brandgips slet ikke et dyrt materiale, så det har mange fordele.

Brandlukning.dk anvender fx også typen Secure Board, 15/900 mm type DF-1 indenfor brandgips. Denne type er specielt brandhæmmende og er en glasfiberarmeret brandbeskyttelsesplade. Denne brandbeskyttelsesplade er af dansk fabrikat og lever op til de danske brandkrav. Selve Knauf brandbeskyttelsespladen reduceres omkring 30% mindre i brandtests sammenlignet med traditionelle brandplader, jfr. EN 520. Det er, fordi pladerne består af blandt andet vermiculite, som sørger for langt mindre svind ved brand. På denne måde beskyttes den konstruktion, som ligger bagved.  Knauf brandbeskyttelsespladerne er tilsat lerarten, kaolin, der formindsker revnedannelse i tilfælde af brand.